2022. NOVEMBER 16-19.

EGRESSY BÉNI VÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT, KOMÁROM
XI. Fonográf Fesztivál
Minden érdeklődőt és koncertezni vágyót szeretettel várunk november 16-ától 19-ig.

BOBAN MARKOVIC ORKESTAR

November 19-én 19:00 órakor az Egressy Béni VMK-ban.
Belépődíj: 15 euró
A Boban Marković Orkestar mindent elért, amit zenekar elérhet a világ ezen szegletében; díjak sokasága, több százezer eladott lemez, klub és fesztiválkoncertek százai, rajongók tízezrei követik örömzenélésüket, bárhol is játszanak Európa országaiban… Maga Boban Marković pedig már vagy két évtizede Szerbia legjobb trombitásának számít, a Songlines zenei magazin szerint a világ legjobbja is, ezen következtetés szerint - és hát látva a magyarországi zenei helyzetképet is – állíthatjuk, hogy Magyarország első számú trombitása is! A produkció minden közönséget mindig megbabonáz, és olyan Kusturica filmek hangulatát idéző, vérbeli balkán temperamentummal telíti meg a teret, hogy a hallgatóság életre szóló élményekkel gazdagodik. 

Győri Balett: Anna Karenina

Balett két felvonásban.  November 16. 19:00 - Egressy Béni VMK.
Belépődíj: 15 euró
„Az észt azért kapta az ember, hogy megszabadítsa magát, tehát meg kell szabadulni. Miért ne oltsa el az ember a gyertyát, amikor nincs mire néznie többet, amikor mindenre olyan utálatos nézni? De hogyan?(…) Egy tehervonat épp akkor ért oda…”
(részlet a regényből)


BUDAPEST BÁR

A szürke novemberi hétköznapokba üde színfoltot csempész a Budapest Bár. Az őszi szezon végén, az idén 15 éves jubileumát ünneplő zenekar elhozza ’20-as, ’30-as évek nosztalgiáját a komáromi Egressy Béni Művelődési Központba. A régi, jól ismert számok mellett új dalaival is érkezik a csodálatos Budapest Bár zenekar Farkas Róbert vezetésével, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Keleti András és Kollár-Klemencz László.JEGYINFÓ

Megvásárolható online, vagy személyesen az Egressy Béni VMK jegypénztárában.
e-mail: ticket@mskskomarno.sk       tel.: +421 905 892 579